Mérène Rouma Healingcoaching

Mérène Rouma HealingCoaching


Sinds 1994 ben ik actief als Coach.                                                                                   

Ik bied ondersteuning op het gebied van emotionel processen, in de onderstroom. Ik doe dat voor mensen individueel en in teamverband.

Tot 1994 werkte ik als logopediste en had een leidinggevende functie. 
Ik raakte steeds meer betrokken bij en geïnteresseerd in de behoeftepatronen van mensen. 
Door de tweejarige opleiding 'Intuïtieve Ontwikkeling' te volgen, begon ik in 1992 aan mijn eigen groeiproces. Ik kreeg ervaring met de werking van het energiesysteem, de chakra's, en heb een manier ontwikkeld om gevoelens te helen en 'op te bouwen'.

Sindsdien heb ik mensen en teams in profit en non-profit organisaties ondersteund in het onderzoeken en helen van de onderstroom, behoeftepatronen en overtuigingen, en het transformatie proces gecoached en begeleid.

Inmiddels werk ik ook vele jaren met hooggevoelige mensen.  Hieruit is het boek 'Handboek voor Hoogsensitiviteit, naar balans, kracht en liefde via het chakrasysteem' ontstaan. Het is in 2019 gepubliseerd. Onderaan de homepage staat een link naar een hoofdstuk uit het boek.

Mérène Rouma Coaching 

Klaas Visscherstraat 32, 3861 HM  Nijkerk
Mobiel: 06 - 22 64 85 12
E-mail: merene.rouma@hetnet.nl of info@merenerouma.nl


Privacy verklaring
Uw persoonsgeggevens worden zorgvuldig behandeld en beveiligd. Persoonsgegevens worden nooit aan derden doorgegeven zonder toestemming van uzelf.
Uw gegevens zoals naam, adres, e- mailadres en telefoonnummer worden alleen gebruikt voor de communicatie tussen u en de coach. Uw gegevens worden tot maximaal 3 jaar na het afronden van het coachingtraject bewaard.
Indien u de nieuwsbrief wilt ontvangen, wat alleen gebeurt met uw toestemming, zal uw e-mailadres voor langere tijd worden opgeslagen en alleen daarvoor worden gebruikt.

Burn-out, stress, onzeker, onrust, moe, crisis
zelfvertrouwen, zichtbaarheid, assertiviteit, balans, geleefd worden, grenzeloosheid, emotionele stabiliteit, emoties, gevoel, innerlijk leiderschap,
relatieverbetering, weerbaarheid, kwetsbaarheid, energie, omgaan met hiërarchie,
zelfrespect, eigenwaarde, chakra’s, sexualiteit, emotionele transformatie, angst,
veiligheid, dualiteit, samenwerking, vertrouwen, betrokkenheid, conflict, verantwoordelijkheid, onderstroom, communicatie, verbinding, innerlijke groei,
innerlijke ontwikkeling, autonomie, authentiek, stuur in handen, waarden,
effectief functioneren, kwaliteiten, talenten, vaardigheden, gedragsverandering, weerstand, zelfonderzoek, gedragspatronen doorbreken, overtuigingen loslaten, loslaten,
persoonlijke effectiviteit,
Nieuw leiderschap, Moreel leiderschap, cultuurverandering, voorbeeldfunctie, zelfreflectie,
dienstbaarheid, respect, integriteit, anderen aanzetten tot groei, transformatie, over muurtjes heen kijken.